Dolphin Theme

Meet our designers, modellers, animators and programmers!

Harun Terzi

Harun is 24 jaar en heeft op een middelbare school stage gelopen als informatica leraar. Daar werkte hij met HTML5 en Python en heeft hij scholieren geholpen met 3d modellen maken in Google Sketchup. Tijdens de Business Unit heeft hij Audio Design for Games gevolgd en ook in zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met muziek te maken. Samen met Mark heeft hij de minor ondernemerschap gevolgd aan het Kohnstamhuis waar ze samen verantwoordelijk zijn geweest voor zowel het technische als het marketing deel van de onderneming die ze gestart hadden.

Skills

Marijn de Haan

Marijn is 25 jaar en heeft tijdens de studie verschillende projecten afgerond waarbij gebruik is gemaakt van verschillende programmeertalen. Als minor heeft hij gekozen voor modelleren en simuleren waarbij hij een virus simulatie-game in de Unity3D engine heeft gemaakt. Hierdoor heeft hij veel geleerd over deze en soortgelijke engines. Daarnaast heeft hij internationale ervaring opgedaan tijdens een IP Serious Games in Oostenrijk. Hij heeft hier met verschillende nationaliteiten samengewerkt. In de afstudeerfase heeft hij onderzoek gedaan naar betere manieren om platform games te besturen op android smartphones.

Skills

Mark Pieplenbosch

Mark is 26 jaar en heeft tijdens zijn stage ervaring op gedaan met 3d modelleren, texturing en animeren. Daarbij is voornamelijk gewerkt in Maya. Daarnaast heeft hij de minor ondernemerschap gehaald ter voorbereiding op het afstuderen in je eigen bedrijf. Tijdens de eerste drie jaar van de opleiding heeft hij aan meerdere games gewerkt, zowel individueel als projectmatig. In het derde jaar heeft hij een onderzoek gedaan naar besturing van platform games op touch devices.

Skills

Miquel Mungur

Miquel is 25 jaar en heeft tijdens zijn studie verschillende projecten binnen Unity3D afgerond. Hij is geïnteresseerd in Design en programmeren. Om zijn kennis uit te breiden is hij bezig met programmeren in verschillende game engines. Daarnaast heeft hij de minor modelleren en simuleren gevolgd. Net als Marijn heeft hij een IP Serious Sames gevolgd in Oostenrijk zodat hij eveneens internationale ervaring heeft opgebouwd. In de afstudeerfase heeft hij samen met Marijn onderzoek gedaan naar betere manieren om platform games te besturen op Android smartphones.

Skills